Sponsoring

Wat is SBU voor een vereniging?

SBU is dé studenten basketbalvereniging van Utrecht en telt ruim 150 leden. Er zijn zes competitiespelende damesteams en vijf herenteams. SBU is een zeer gezellige, hechte en vooral actieve vereniging met veel commissies die allerlei activiteiten organiseren zoals borrels, themafeesten, cycling dinner, kamp, wintersport, een dienstenveiling en als klapper het grootste internationale studentenbasketbaltoernooi van Nederland: het MIT.

Naast alle gezelligheid zijn heren 1 en dames 1 prestatieteams die spelen op het hoogste rayonniveau. SBU zit in een fase van professionalisering. Zo is het bestuur vergevorderd met het opstellen van een helder clubbeleid en doelen voor de komende jaren. Ook zijn er de laatste jaren goed betaalde (externe) coaches voor de rayonteams en is er een technische commissie opgericht die het basketbaltechnisch kader vormgeeft en bezig is met de invoering van een teamoverstijgende spelfilosofie. SBU speelt en traint op sportcomplex Olympos, hét hart van de studentensport in Utrecht.

Voor alle activiteiten, de coaching, de aanschaf van trainings- en wedstrijdmaterialen, het uitgeven van ons clubblad, de uitbreiding van zaalruimte etc. is een hoop geld nodig. Als vereniging zoeken we daarom contact met bedrijven uit de regio die erin geïnteresseerd zijn SBU te steunen. In ruil daarvoor brengen wij deze bedrijven bij onze leden op tal van manieren onder de aandacht.

Wat kan SBU voor u betekenen?

Steun SBU en krijg toegang tot een groot publiek van basketballers, studenten en supporters die in de toekomst potentiële stagiairs of werknemers voor u zijn maar bovenal een intensief consumptiepatroon hebben. Wij verspreiden uw bedrijfsnaam via banners, het clubblad, de website of via een van de andere mogelijkheden. Uw bedrijf zal herhaaldelijk worden gezien door basketballers uit de hele Randstad. Kortom, de samenwerking met SBU kan zowel voor ons als voor uw bedrijf van grote waarde zijn!

Interesse?

Wanneer u denkt dat sponsoring van SBU uw bedrijf een positieve impact kan geven, kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie. Dit kan via prcie[at]sbuweb.nl . De commissie informeert u graag over de verschillende mogelijkheden.

Sportcentrum Olympos

Sportcentrum Olympos

Studenten Basketbal Utrecht
Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
3584 CT  Utrecht
info@sbuweb.nl

Girorekening: 384792